Vorige
Volgende

Vogelenzang , 2920 Kalmthout Vogelenzang

€ 156.650 - € 174.420

  • oppervlakte 16 units
  • 88 % verkocht
Contacteer ons

Omschrijving

Verkaveling Vogelenzang dankt zijn naam aan de straat waaraan ze aansluit, nl. Vogelenzangstraat. De verkaveling werd gerealiseerd vanaf april 2016!

Groene woonbuurt in Kalmthout-CentrumDankzij de aanwezige en nieuw aan te planten streekeigen bomen krijgt de verkaveling een uitgesproken groen karakter. U woont in een aantrekkelijke groene omgeving in Kalmthout-Centrum. 
Ideaal voor jonge gezinnenDe betaalbaarheid van de kavels en het verkeersveilige ontwerp maken deze verkaveling ideaal voor jonge gezinnen. 
Bouwgronden van 386 tot 646 m2 Verkaveling Vogelenzang omvat 36 bouwgronden van verschillende afmetingen. De grootte van de kavels varieert van 386 tot 646 m². Ongeachte de omvang hebt u voor elke kavel ruime bouwmogelijkheden en een ruime tuin. 
Vanaf 135.100 euroVerkaveling Vogelenzang biedt u een unieke kans om uw bouwdroom te realiseren in eigen streek. De prijzen van de bouwkavels beginnen al bij 135.100 euro, exclusief kosten. 
Halfopen bebouwingDe verkaveling biedt halfopen bebouwingen en gesloten bebouwing. U kiest op het verkavelingsplan de kavel die maximaal bij uw woonbehoeftes past. 
Géén bouwverplichtingU krijgt alle ruimte om uw droomwoning te realiseren op eigen tempo. Er geldt geen bouwverplichting en geen verbintenis met een aannemer of promotor. U bepaalt zelf wie bouwt en wanneer. 
Vrijheid in bouwstijl, heldere bouwvoorschriftenU kunt bouwen in de bouwstijl die u wenst. De heldere bouwvoorschriften garanderen het aantrekkelijke en harmonieuze karakter van de nieuwe woonbuurt. 
Verkeersveilig dankzij de doodlopende stratenVerkeersveiligheid vormde een belangrijk aandachtspunt tijdens het ontwerpen van deze verkaveling. De toegang tot de verkaveling is voorzien via een nieuwe weg die aansluit op Vogelenzangstraat. De verkaveling is voor het autoverkeer volledig doodlopend. Naast de parkeermogelijkheden op het eigen perceel voorziet de verkaveling ook in openbare parkeerplaatsen.

Documenten

Beschikbaarheid

Unit Type Verdieping Opp. Terras Tuin Slpk Prijs Plan Virtueel
Vogelenzang Lot 10 Kalmthout Grond 0 490m² - - 0 Verkocht - -
Vogelenzang Lot 11 Kalmthout Grond 0 482m² - - 0 Verkocht - -
Vogelenzang Lot 12 Kalmthout Grond 0 386m² - - 0 Verkocht - -
Vogelenzang Lot 13 Kalmthout Grond 0 386m² - - 0 Verkocht - -
Vogelenzang Lot 14 Kalmthout Grond 0 450m² - - 0 Verkocht - -
Vogelenzang Lot 15 Kalmthout Grond 0 450m² - - 0 Verkocht - -
Vogelenzang Lot 18 Kalmthout Grond 0 506m² - - 0 Verkocht - -
Vogelenzang Lot 3 Kalmthout Grond 0 493m² - - 0 Verkocht - -
Vogelenzang Lot 4 Kalmthout Grond 0 495m² - - 0 Verkocht - -
Vogelenzang Lot 5 Kalmthout Grond 0 495m² - - 0 Verkocht - -
Vogelenzang Lot 6 Kalmthout Grond 0 495m² - - 0 Verkocht - -
Vogelenzang Lot 7 Kalmthout Grond 0 495m² - - 0 Verkocht - -
Vogelenzang Lot 8 Kalmthout Grond 0 495m² - - 0 Verkocht - -
Vogelenzang Lot 9 Kalmthout Grond 0 495m² - - 0 Verkocht - -

Contacteer Jens voor meer info

Fotogalerij

Locatie

Kalmthout

“Als je van natuur houdt” is de leuze van de gemeente Kalmthout. Deze heidegemeente bevindt zich in het  noorden van de provincie Antwerpen, vlakbij de Nederlandse landsgrens. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat 10% van de 18.000 Kalmthoutenaren een Nederlands paspoort heeft. En gelijk hebben de bewoners : Wie Kalmthout zegt, denkt immers aan rust en natuur. De Kalmthoutse Heide is zelfs recent uitgeroepen tot stiltegebied. Ook het natuurreservaat De Maatjes en het Arboretum (een planten- en bomentuin die tot de oudste van Vlaanderen behoort) zijn maar enkele natuurtrekpleisters die deze gemeente rijk is. Het is daarom niet verwonderlijk dat niemand minder dan Vincent van Gogh geregeld kwam schilderen in Kalmthout. Maar er is meer dan alleen natuur te vinden. In de vijf wijken die deze gemeente telt, worden er regelmatig straatfeesten, braderijen en volksspelen gehouden. Gelegenheid en gezelligheid in overvloed om de buurt en zijn inwoners beter te leren kennen. Nog meer sympathieke Kalmthoutenaren ontmoet u in het Bijenteeltmuseum. De vrijwilligers dompelen u onder in de wonderlijke leefwereld van de bloemetjes, de bijtjes, honing en was. Voor de jeugdige stripliefhebbers is er dan weer het Provinciaal Suske en Wiske-kindermuseum. Dit is een doe-museum voor kinderen - of voor iedereen die zich nog kind voelt - in de voormalige werkplaats van de Kalmthoutse striptekenaar Willy Vandersteen. Ook de streekproducten moet je geproefd hebben : de Wycam’s borstbollen, het Turf en Bossie bier en de lekkere honinglikeur Heidebieke zijn maar enkele van de lekkernijen die je in Kalmthout kan vinden.

Samen vormen deze hoogtepunten een unieke mix die het aangenaam vertoeven maakt in Kalmthout.

Gelijkaardige projecten