Vorige
Volgende

Rupelmondestraat 25 bazel , 9150 Bazel Rupelmondestraat

€ 269.900 - € 269.900

  • oppervlakte 4 units
  • 75 % verkocht
Contacteer ons

Omschrijving

Nieuwbouw residentie met zes hoogwaardig afgewerkte appartementen in het centrum van Bazel.
Alle appartementen beschikken over 2 slaapkamers, dressing en ruim west georiënteerd terras. Er is een ondergrondse parking met 6 garages en achteraan op het terrein 3 carports.

Ondergrondse garage dient aangekocht: 28.900€ (excl. kosten)  -  Carport kan optioneel worden aangekocht: 10.000€ (excl. kosten)

oplevering voorzien eind 2019/begin 2020.

De appartementen worden allemaal hoogwaardig afgewerkt met verwarming met warmtepomp, ventilatiesysteem type C, tegelvloeren in inkomhal, badkamer, toilet, berging, keuken en slaapkamers, badkamer en toilet volledig afgewerkt met muurtegels, glazendeur tussen woonkamer en inkomhal, volledig ingerichte keuken met keramische kookplaat, vaatwasser, oven en ijskast, volledig ingerichte badkamer, raamtabletten in natuursteen, mogelijkheid om toilet of wasmachine op waterrecuperatie aan te sluiten, keuze tussen plaatsing bad of douche, videophone, algemene inkomdeur en garagepoort bediend via vingerprint, lift tot in de kelderverdieping,  automatische poort aan inrit terrein, .... Meer dan de klassieke standaard afwerking !!!

Beschikbaarheid

Unit Type Verdieping Opp. Terras Tuin Slpk Prijs Plan Virtueel
App. 3 - Rupelmondestraat 25 Bazel Appartement 1 93,92m² 18,15m² - 2 Verkocht - -
App. 4 - Rupelmondestraat 25 Bazel Appartement 1 94,4m² 19,3m² - 2 Verkocht - -
App. 5 - Rupelmondestraat 25 Bazel Appartement 2 79,56m² 15,48m² - 2 Verkocht - -

Contacteer Filip voor meer info

Fotogalerij

Locatie

Kruibeke

Met Kruibeke doen we een eerste gemeente aan in de provincie Oost-Vlaanderen.  De Kruibekenaars zijn met meer dan 16.000.  Hun gemeente ligt tussen de Schelde en autosnelweg E 17 en telt drie kernen : Kruibeke, Rupelmonde en Bazel.  De veerdienst zorgt ervoor dat ook Hoboken heel gemakkelijk bereikbaar is. Daarnaast meert de waterbus aan in Kruibeke. De waterbus vertrekt in Hemiksem, en voert helemaal tot in de haven. Er zijn stopplaatsen in Kruibeke, het Steenplein in Antwerpen Stad, op Linkeroever aan Sint-Anna, in Zwijndrecht en aan Kallosluis. Hierdoor is het de perfecte manier om gemakkelijk en zonder file tot in Antwerpen Stad te geraken, of te gaan werken in de haven.

De bekendste inwoner is ongetwijfeld Gerard de Kremer, alias Gerardus Mercator, die er in de 16de eeuw woonde.  Mercator kennen we vooral als cartograaf maar hij was ook instrumentenmaker en graveur.  Sinds 1995 wordt er jaarlijks een stripbeurs georganiseerd die zijn naam kreeg.  De Mercatorstripbeurs kreeg op enkele forum-websites positieve vermeldingen mee als “Leukste stripbeurs van Vlaanderen”.  Niet alleen strips krijgen de nodige aandacht maar ook festivals ontbreken niet in deze gemeente met ‘Repmond Rock’ en ‘Deistelrock’. Gezellige momenten beleef je ook tijdens de vele jaarmarkten en kermissen.  De gemeente en het OCMW van Kruibeke organiseren jaarlijks  “Umunsi Mukuru”.  Het is een multicultureel feest waar enkele honderden feestvierders op afkomen.  Umunsi Mukuru is trouwens Rwandees voor ‘groot feest’.

De gemeente heeft tal van toeristische trekpleisters: In Rupelmonde kan je de oude visserswijk ‘Het Schelleke’ bezoeken.  Haar smalle straatjes met de merkwaardige en originele huisnummers maken dit een gezellige wijk om door te wandelen.  Het dorpsgezicht van Bazel is dan weer gehonoreerd als tweede mooiste dorp van Oost-Vlaanderen.  Dat maakt het zeker een bezoekje waard. In het Centrum Nautisch Rupelmonde ontdek je de vroegere Vlaamse en Zeeuwse scheepvaart.  Er worden historische schepen gerestaureerd. 

Als je een sprong in de tijd wil maken, kan je de Graventoren bezoeken, een overblijfsel van de waterbucht uit de 12de eeuw.  Er is een tentoonstelling ingericht over het leven van Mercator die hier een tijdje gevangen zat op beschuldiging van ketterij. Boven heb je een trouwens een prachtig uitzicht over Rupelmonde.  Ook kasteel Wissekerke in Bazel was in de 10de eeuw een waterburcht.  De oudste restanten zijn de kelder uit de 15de eeuw en de toren uit de 16de eeuw.  Het kasteel heeft in de loop van de eeuwen talloze verbouwingen gekend.  Tegenwoordig is het een belangrijke toeristische trekpleister.

Fietsen en wandelen kan je naar hartenlust in de Polders van Kruibeke.  Ze bestaan uit bossen, poelen, slikken en schorren en vormen het grootste gecontroleerde overstromingsgebied van Vlaanderen. Het Kortbroek maakt deel uit van de Polders en heeft een publieke visvijver, kikkerpoelen en een vogelkijkwand. Kruibeke heeft dus genoeg troeven om er een gezellige dag te spenderen.

 

Gelijkaardige projecten