Vorige
Volgende

Residentie rupel en klei , Boom Antwerpsestraat

€ 269.760 - € 269.760

  • oppervlakte 6 units
  • 83 % verkocht
Contacteer ons

Omschrijving

 

REEDS 83% VERKOCHT !!

 

LAATSTE DAKAPPARTEMENT !!!

 

1 JAAR HUURGARANTIE DOOR DE PROJECTONTWIKKELAAR !!

 

Dit energiezuinige project is gelegen in de Antwerpsestraat nummer 2 op de hoek met de Blauwstraat te Boom (voormalig gebouw Rongé).

 

Door de centrale ligging in het centrum van Boom, met de winkelstraten en de grote wekelijkse markt aan je voeten, is alles op wandelafstand. Ideaal voor wie houdt van de levendige en gezellige binnenstad! In het project worden 5 appartementen gecreëerd op de verdiepingen. Op het gelijkvloers is er een handelspand voorzien.

 

Deze appartementen hebben een energiezuinige verwarming via een individuele warmtepomp per wooneenheid !

In alle delen van de appartementen is vloerverwarming aanwezig

Voldoet nu reeds aan de strenge energienormen van 2021 : 3 zonnepanelen per appartement

Voorzien van luxueuze ingerichte keukens inclusief toestellen

Comfortabele elektrische installatie voorzien van alle nodige details

Voorzien van degelijk sanitair materiaal

De kelder wordt ingericht met individuele bergingen en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Lift voor 4 personen

Mogelijkheid om een individuele bovengrondse autostaanplaats te kopen vlakbij het project

 

Doordat dit project beantwoord aan de BEN-norm (E-peil <30) kan de koper aanspraak maken op eventuele subsidies vanwege de overheid. Deze subsidies komen de kopers integraal toe.

 

De gemeente BOOM is een erg centraal gelegen gemeente, met een nieuwe dynamiek. Antwerpen, Brussel, Mechelen, Lier en het Waasland liggen binnen 20 minuten reistijd, dankzij de aansluiting op de A12 (op 1,2 km) . Ook het station van Boom (op 1 km) en de buslijnen die langs de grote markt rijden zorgen voor een optimale aansluiting met het openbaar vervoer richting Antwerpen en Brussel.

 

 

 

 

Documenten

Beschikbaarheid

Appartement Type Verdieping Opp. Terras Tuin Slpk Prijs Plan Virtueel
Antwerpsestraat 2 Boom Appartement 1 91m² 4m² - 2 Verkocht - -
Antwerpsestraat 2 Boom Handel 1 91m² 4m² - 2 Verkocht - -
Antwerpsestraat 2 Boom Appartement 1 91m² 4m² - 2 Verkocht - -
Antwerpsestraat 2 Boom Appartement 2 91m² 6m² - 2 Verkocht - -
Antwerpsestraat 2 Boom Appartement 3 91m² 6m² - 2 Verkocht - -

Contacteer Yves voor meer info

Locatie

Boom

De gemeente Boom is gelegen aan rivier de Rupel en maakt bijgevolg deel uit van de Rupelstreek, synoniem voor klei-ontginning en baksteennijverheid. Het is één van de kleinste gemeenten in het zuiden van de provincie Antwerpen. De iets meer dan 17.000 Bomenaars genieten van de gunstige bereikbaarheid, veelvuldige recreatie en de rustgevende natuur. Boom is centraal gelegen tussen de steden Brussel, Mechelen en Antwerpen en vlakbij de A12. Ook het eigen treinstation maakt de gemeente meer toegankelijk. U zal zich hier niet snel vervelen. Boom is een levendige gemeente met tal van braderijen, markten en evenementen. Iedereen, zowel jong als oud of er tussenin, zal er gemakkelijk zijn gading vinden. De bekendste locatie is zonder twijfel het provinciale recreatiedomein De Schorre. Het is de thuishaven van het wereldberoemde jaarlijks festival Tomorrowland. In dit natuurfenomeen van 75ha met  vijvers en bossen kan u diverse sporten uitoefenen en natuurwandelingen maken. De plaatselijke brasserie en de binnen- en buitenspeeltuin maken dat de Schorre garant staat voor een leuke familie-uitstap. Andere trekpleisters zijn de steenbakkerijen, die het leven in en rond deze industriële sites in beeld brengen, en het EMABB-museum. Ook aan sportmogelijkheden is er geen gebrek in Boom: Zo kan je er onder andere naar hartenlust voetbal, hockey, judo en basket beoefenen. Misschien leuk om te weten is dat voetballers Glen de Boeck en Björn Vleminckx en de oprichter van Bobbejaanland, Bobbejaan Schoepen, hun wortels hebben in Boom. Kortom, er zijn genoeg hoogtepunten om het wonen in de gemeente Boom zo aangenaam en verrassend mogelijk te maken.

Gelijkaardige projecten