Omdat wij nu eenmaal houden van een bolleke…

Omdat wij nu eenmaal houden van een bolleke…

Er komt een nieuw bolleke op de markt.. de vastgoedmarkt welteverstaan. Omdat Antwerpenaars wel houden van een bolleke, gaat First Immo straks verder onder de naam Dewaele, met rode bol. First Immo heeft in Dewaele Vastgoedgroep de ideale partner gevonden om een mooie toekomst uit te bouwen in de vastgoedsector. Dat we nu samengaan met Dewaele en deel worden van een sterke vastgoedfamilie, daar word jij alleen maar  beter van. 

Absolute focus op klantentevredenheid

Als innovatieve speler in de vastgoedsector met een strakke organisatie, sterk lokaal verankerde marktkennis en absolute focus op klanttevredenheid delen we dezelfde waarden en dan is het niet zo verwonderlijk dat we elkaar hebben gevonden. 

Met de integratie in de residentiële vastgoedafdeling van Dewaele Vastgoedgroep mogen we ons meteen de grootste onafhankelijke makelaar van het land noemen - we blijven dus nog altijd een beetje ‘first’.

Nog meer expertise in huis

Voortaan maken we deel uit van een groep die gespecialiseerd is in verschillende types vastgoed, met sterk uitgebouwde centrale diensten die onze makelaars ondersteunen en volledig ontzorgen op vlak van wetgeving, marketing, human resources en IT. 

We breiden dus niet alleen ons netwerk en aanbod uit. Ook onze expertise groeit exponentieel. En daar doe jij je voordeel mee! Meer dan ooit kan je voor al je vragen over vastgoed bij ons terecht, in jouw buurt.

Vertrouwde gezichten

Achter de gevels van de kantoren waarop straks een rode bol prijkt, schuilen nog steeds vertrouwde gezichten die ervoor zorgen dat jij succesvol kan zijn in vastgoed. Want First Immo wordt dan wel Dewaele, jij komt nog altijd op de eerste plaats!

Omdat wij nu eenmaal houden van een bolleke…

Lees meer

  Omdat wij nu eenmaal houden van een bolleke…

  Omdat wij nu eenmaal houden van een bolleke…

  Er komt een nieuw bolleke op de markt.. de vastgoedmarkt welteverstaan. Omdat Antwerpenaars wel houden van een bolleke, gaat First Immo straks verder onder de naam Dewaele, met rode bol. First Immo heeft in Dewaele Vastg ...

  Asbestinformatieplicht komt eraan: deel 2

  Asbestinformatieplicht komt eraan: deel 2

  Het gebruik van asbest is al sinds 2001 verboden in België. In bouwconstructies neergezet voor die tijd is het echter nog steeds frequent aanwezig, ondanks de gezondheidsrisico's die het met zich meebrengt. Vaak ...

  Asbestinformatieplicht komt eraan: deel 1

  Asbestinformatieplicht komt eraan: deel 1

  Het gebruik van asbest is sinds 2001 verboden in België. Woningen en gebouwen die neergezet zijn  na dat jaar zouden dan ook volledig asbestvrij moeten zijn. Voor oudere gebouwen is er echter niet die garantie. ...