Verkocht na 39 jaar

Verkocht na 39 jaar

Als ouder koppel realiseerden wij ons dat het trappen lopen onvermijdelijk steeds moeizamer zou worden. Zo begonnen wij in 2017 aan verhuizen te denken. Om onze mogelijkheden te bepalen, contacteerden wij First Immo voor een vrijblijvende schatting. Christian had slechts één bezoek nodig om deze schatting op professionele wijze door te voeren, niettegenstaande slechts onze vage belofte om “in de toekomst iets aan te kopen”. Hiermee konden wij bij de bank de mogelijke financiering bepalen.

Na enig gezoek vonden wij een geschikt pand, nog in aanbouw met oplevering begin 2020 en konden we de aankoop regelen. Wij brachten First Immo hiervan op de hoogte en spraken af om onze woning vanaf mei 2019 te koop te stellen.

Halverwege januari 2019 werd ons gemeld dat het pand reeds in mei of juni, althans voor het bouwverlof opgeleverd zal worden. De verkoop moest dus vervroegd worden, wat door First Immo op een prachtige wijze werd uitgevoerd.  Eind januari tekenden we met Christian de opdracht tot verkoop, waarbij bepaling EPC, keuring elektrische installatie en andere stedenbouwkundige documenten nog voor hun rekening werden genomen. Vanaf dan ging alles in een stroomversnelling. Algauw regende het bezoeken van geïnteresseerden, steeds op een aangename, vriendelijke en professionele wijze begeleid door Babs of Jeroen en de overige teamleden van de afdeling Wilrijk.

Dit resulteerde in het ondertekenen van een ver- en aankoopbelofte op eind februari met de opschortende voorwaarde van 6 weken voor het bekomen van een lening. Wij moeten nog vermelden dat de ongerustheid van de kopers betreffende de uit te voeren aanpassingen aan de elektrische installatie zeer vakbekwaam en met psychologisch inzicht door Jeroen werden weggenomen.

Samenvattend kunnen we stellen dat First hier, dankzij hun ervaring en bekwaamheid, voor een prima afloop van deze transactie heeft gezorgd. Zowel voor ons als voor het sympathieke gezin dat in september onze plaats zal innemen, werd de verkoop van ons huis een succesverhaal.

Freddy en Hilda

Verkocht na 39 jaar

Lees meer

  Verkocht op één dag!

  Verkocht op één dag!

  Mijn ervaring met First Immo Mechelen is in één woord: topverkopers! Als je op zoek bent om je huis te verkopen, ga dan eerst langs bij First Immo. Je zal niet teleurgesteld worden. Voor mezelf werd de v ...

  Verkocht na 39 jaar

  Verkocht na 39 jaar

  Als ouder koppel realiseerden wij ons dat het trappen lopen onvermijdelijk steeds moeizamer zou worden. Zo begonnen wij in 2017 aan verhuizen te denken. Om onze mogelijkheden te bepalen, contacteerden wij First Immo voor ...

  Bedankt Leen en jonathan, jullie zijn een "top team"!

  Bedankt Leen en jonathan, jullie zijn een "top team"!

  Een jaartje geleden gingen we op zoek naar een nieuwbouwwoning in de Westhoek, om te genieten van ons pensioen. Dicht bij de zee, goed voor onze gezondheid en leuke vakanties voor onze kleinkinderen. Zo gezegd, zo ged ...