De bezoeken liepen vlot dankzij de professionele begeleiding van Leen

De bezoeken liepen vlot dankzij de professionele begeleiding van Leen

Na jaren piekeren, hadden we eindelijk de knoop doorgehakt en besloten we te verhuizen naar Spanje! Zo moest ons appar-tement verkocht worden en dit gingen we eens eventjes snel zelf regelen.

Maar na een half jaar en amper vier bezoeken later wisten we dat we het over een andere boeg moesten gooien. We zijn dan via via met een kantoor in zee gegaan. Gelukkig maar voor 3 maanden want dit was een groot fiasco. Bijgevolg probeerden we terug zelf de verkoop in handen te nemen want ons vertrouwen in immokan-toren was ver zoek. Echter weer zonder al te veel resultaat.

Ondertussen werden we gecontacteerd door verschillende kantoren die hun diensten kwamen aanbieden. We hebben er enkele laten komen voor een schatting en een gesprek omdat we ervan uitgingen dat het zonder kantoor toch niet zou lukken.

Bij Leen van First Immo zat het contact van in het begin goed. We hadden bij haar een heel goed gevoel en we zijn dan ook met hen in zee gegaan.

Via hun site konden we het verloop van de bezoeken goed opvolgen en konden we steeds voor alle vragen en inlichtingen per telefoon of mail bij hen terecht.

De bezoeken liepen vlot dankzij de professionele begeleiding van Leen met als resultaat dat na vier maanden ons appartement was verkocht.

Dank U wel Leen en het volledige First Immo Team!

De bezoeken liepen vlot dankzij de professionele begeleiding van Leen

Lees meer

  Verkocht op één dag!

  Verkocht op één dag!

  Mijn ervaring met First Immo Mechelen is in één woord: topverkopers! Als je op zoek bent om je huis te verkopen, ga dan eerst langs bij First Immo. Je zal niet teleurgesteld worden. Voor mezelf werd de v ...

  Verkocht na 39 jaar

  Verkocht na 39 jaar

  Als ouder koppel realiseerden wij ons dat het trappen lopen onvermijdelijk steeds moeizamer zou worden. Zo begonnen wij in 2017 aan verhuizen te denken. Om onze mogelijkheden te bepalen, contacteerden wij First Immo voor ...

  Bedankt Leen en jonathan, jullie zijn een "top team"!

  Bedankt Leen en jonathan, jullie zijn een "top team"!

  Een jaartje geleden gingen we op zoek naar een nieuwbouwwoning in de Westhoek, om te genieten van ons pensioen. Dicht bij de zee, goed voor onze gezondheid en leuke vakanties voor onze kleinkinderen. Zo gezegd, zo ged ...