Prijs
Oppervlakte

0 Panden te koop in Wijnegem + Wommelgem + Borsbeek

Je gekozen filters

Momenteel zijn er helaas geen panden die aan uw zoekopdracht voldoen.

Sla deze zoekopdracht op en blijf zo als eerste op de hoogte van nieuw aanbod dat aansluit bij je zoekopdracht!

Verkochte panden in Wijnegem + Wommelgem + Borsbeek

  • Huis te Wijnegem
  • Huis te Wijnegem
  • Grond te Wijnegem
  • Huis te Wijnegem
  • Huis te Wijnegem
  • Handel te Wijnegem
  • Appartement te Wijnegem

Regio Wijnegem, Wommelgem & Borsbeek

Grenzend aan district Deurne vinden we de drie gemeenten Wijnegem, Borsbeek en Wommelgem.
Zowel Wijnegem als Wommelgem liggen in het Schijnbekken. De Schijn is een zijrivier in het stroomgebied van de Schelde.  Borsbeek is in oppervlakte de kleinste gemeente van de provincie Antwerpen en telt ruim 10.000 inwoners.  De gemeente profileert zich als ‘dorp naast de stad’ en draagt dit fier mee als gemeenteslogan.

Wijnegem telt een 9.000 inwoners en is bij velen gekend door het ‘Wijnegem shopping center’.  Dit winkelcentrum telt ongeveer 250 winkels wat het shoppen tot een echte beleving maakt. Op cultureel vlak kan je vooral terecht in het gemeenschapscentrum ’t Gasthuis waar ook de cultuurdienst gehuisvest is. Zowel particulieren als verenigingen kunnen hier terecht om activiteiten te organiseren.

Wommelgem heeft bijna 13.000 inwoners en wordt doorkruist door de E313. Zowel Wommelgem als als Borsbeek huisvesten respectievelijk Fort 2 en Fort 3, beiden onderdeel van de Brialmontgordel. Deze gordel bestaat uit acht forten op enkele kilometers van Antwerpen en moest de stad beschermen tegen vijandelijke beschietingen.  De forten werden gebouwd in de periode 1860-1864. Beide plaatsen zijn ideale wandelgebieden, u kan er ook sporten en de kleinsten weten de buitenspeeltuin te appreciëren. Ook veel verenigingen organiseren er hun activiteiten of hebben er hun lokalen wat de ruimte tot echt recreatiegebied maakt.

U zocht op te koop in Wijnegem, Wommelgem en Borsbeek .
Blijf als eerste op de hoogte!